Nejnovější recenze ze sekce Jogurtovače
bezvadný, velká nádoba na jogurt která se dát do ledničky a jenom odebírám, skvělé jogurty, nemá chybu!!!!!!!!!
Výrobek zatím praczje spolehlivě, vyrábíme si jogurt každý týden, už jiné nekupujeme.
Ariete ART 621
Přidáno: 16. května 2017
(naposledy upraveno 16. května 2017)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
jednoduchý a funkční výrobek
pěkný vzhled
- Perfektní věc, rychlá příprava jogurtu pro rodinu.
Perfektní, rychlá příprava jogurtu, mohu doporučit.
- Jednoduchá příprava jogurtu.
- Dostatečné množství.
- Jogurt je tekutější konzistence.
- Návod v českém jazyce není zcela srozumitelný
Doporučuji pro větší spotřebitele jogurtů.
Jogurtovač je supr vyhovuje mi nádoba v víčkem .Jogurt uložím v lednici a každý si odebere kolik chce .Nepřendávám jogurt do skleniček nepřidělávám si nádobí .Výrobek doporučuji Jarka
- Jednoducha obsluha
- Ma jen tlačítko zapni/vypni, žádný cas, zadna teplota. Pro nas je minusem množství, které lze vyrobit najednou, nedostacuje nam.
Tenhle jogurtovac me naučil vyrábět doma skvěle jogurt, byt dnes uz jej z důvodu většího množství dělám znova v hrnci v perinach a bez spotřeby elektriny
- Je přesně takový, jak jsem předpokládal. Beze zbytku splňuje mé požadavky. Hlavně skleničky, ne plastičky.
- Není co bych mohl vytknout
Čistý, prostorný, funkční, spokojenost.
hřeje pouze dno
- výrobek neobsahoval český ani slovenský návod na použití
s výrobkem jako takovým jsem spokojen
- perfektní
Sice jsem tady už jednou psala že nebyl návod česky, že to je škoda ,ale když jsem ho pak zkoušela , tak lidi k čemu ho potřebujete když jen nastavíte čas :D nejste snad úplný tupci :D
- Jogurtovac jsme vybrali na zaklade dobrych referenci, nakup byl pro me rodice.
- Firma Electornic Star nedodala cesky navod, pouze nejake bezpecnostni pokyny, ktere jsou k nicemu. Mylne informuje na strankach, ze soucasti baleni je manual, coz je snad povinnost prodejce prikladat automaticky, a to v cestine. To, ze nedodala navod ani na pozadani pres zakaznickou linku, protoze ho pry nemaji, je snad na oznameni COI.
Kdo neumi nemecky, urcite nekupovat.
- Zatím jednou vyzkoušeno, ale jogurt je vynikající
- Malý jogurtovač, který vyrábí výborný jogurt.
- Do nádoby se nevejde celý 1l mléka.
Doporučuji. Vzhledem k ceně je to výborný přístroj.
- Kvalita
Není k němu český manuál
dárek, zatím neodzkoušeno
- Cena produktu.
Perfektní.
- Vyhovuje mi jedna nádoba na přípravu celé dávky.
- Musela jsem dát trochu více jogurtu, než je v návodu a návod je trochu zmatený
Doporučuji, obsluha jednoduchá, jogurt vynikající.
- Skladny
- Jen jedna nadobka na jogurt
Jogurt se na poprve povedl,za me super.
- Snad jediný přístroj na větší množství jogurtu
Nelejte do pevné části přístroje olej ani vodu, jednalo se o chybu v pokynech, která se tam dostala při překládání fritézy, ověřeno u distributora
Zobrazuji 161 - 180 ze 236 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...12 Další »