Nejnovější recenze ze sekce Jogurtovače
Kvalitní jogurt, jednoduchá obsluha.
- Poměr cena/výkon
Jogurtovač splnil očekávání. V podvečer zapneme a ráno si dopřáváme čerstvý jogurt ke snídani. Velikost a počet sklenic tak akorát. Doporučujeme.
- Spokojenost
- Spolehlivý, 7 skleniček vyhovující množství, nejrůznější možnost ochucení a vždy po ruce.
- Chybí zvukový signál při ukončení práce.
Jogurt je vždy perfektně hustý.
Časovač je bezvadný. Nemusím hlídat hodiny. Jogurtovač se sám vypne.
Oproti předchozímu modelu se musín naučit správně kombinovat ingredience, ale jde jenom o zvyk.
- nedaleko mého bydliště
- srozumitelná komunikace ve všech fázích nákupu
- výrobek splnil očekávání
krátká doba na hodnocení
- Výborný jogurt i řecký jogurt
- Zahřívá se jen od spodu a teplota je určitě vyšší, než by měla být. Měla jsem obavy, jestli to jogurtové kultury přežijí. Nicméně jogurt se podařil.
- Je super,jogurty perfektní.
- 100% spolehlivost
- jogurtovač přišel nefunkční
po vyzkoušení jsem s produktem spokojená.
- velká kapacita - 12 sklenic
- nízká hmotnost
- produkt je křivý - šmajdá na rovné ploše
- produkt je chatrný - v plastovém dně je malá dírka způsobená ztenčením materiálu - snad nebude mít vliv na funkci
U tohoto jogurtovače si ceníme vyšší kapacity, vejde se 12 sklenic po 200 g. Překvapilo nás ale, jak je jogurtovač nedbale vyrobený. Má velmi tenké plastové dno a na jednom místě je plast tak ztenčen, že je tam díra o velikosti cca 1x2 mm. Celkově přístroj na rovné podložce šmajdá - je celý křivý. Je to takové celé šité horkou jehlou, spíš než na Německo bych ho v tomto provedení tipoval na Vietnam. Snad tyto vady na kráse nebudou mít vliv na funkčnost, reklamovat se nám ho kvůli tomu nechce...
Jogurtovac pracuje skvěle.Design je pěkný.
- Zatím naprostá spokojenost, snad to vydrží. Jogurty jsou super a rychle mizí z lednice, oceňuji možnost přikoupení sady náhradních sklenic.
- 12 skleniček - na dva litry mléka
- Nastavení času na digitálním displeji
- Hranatý tvar
- Bylo by užitečné nějaké zvukové znamení, že čas skoncil
Jogurtovač je fajn pomocník, tento jsem vybrala, protože je na 2 litry mléka, většina je na 1 litr. Vyhovuje mi j hranatý tvar. Víčka skleniček drží dobře. Jen jsem čekala, že po dojetí času třeba zapipa, takhle hlídám, průběžně čas a někdy vypnu i trochu dřív, což obvykle zas tak nevadí.
Produkt nemá časovač ale za tu cenu je postačující.
Ariete ART 621
Přidáno: 30. července 2017
(naposledy upraveno 25. srpna 2017)
Zakoupeno v ITex24.cz
- produkt je vynikající,rád bych si koupil ještě jednu vnitřní nádobku,ale nevím kde
Zobrazuji 141 - 160 ze 236 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...12 Další »