Nejnovější recenze ze sekce Jogurtovače
Guzzanti GZ 706
Přidáno: 14. listopadu 2024
(naposledy upraveno 14. listopadu 2024)
Zakoupeno v Eberry.cz
Dobrá věc na jogurty doporučuji
Kvalitní jogurtovač pro výrobu různých mléčných kysaných výrobků i pro výrobu bylinných esencí. Jednoduchá obsluha,kvalitní německé provedení. Pouze postrádám CZ návod k použití, ten je však na internetu ke stáhnutí. Vřele doporučuji.
- Jednoduchý
- Lehký
- Nízká spotřeba
- Nemá časovač
- Nerovnoměrné rozložení teploty
Máme ho už víc jak 5 let, jogurtujeme i dvakrát do týdne a funguje dobře. V čistotě se udržuje lehce. Jedna nádobka zaručuje málo práce s mytím, málo práce s naléváním mléka. To nerovnoměrné rozložení teploty asi velkou roli v procesu kysání (vzniku jogurtu) nehraje. Jogurt nám skoro vždy vyjde dobře. Když nevyjde, spíš to je španým rozmícháním, nebo starou startovací kulturou (startovacím jogurtem). Se spotřebou 20 Watt a cenou cca 5Kč za kilowatt hodinu – co teď máme, vyrobí jeden jogurt za cca korunu. Kdybych kupovala znova, zvážila bych, jestli nezvolit nějaký se skleněnou nádobou. Jen pro fajnovější pocit. S tím, že pak ale přístroj nebude tak lehounký. A časovač, pro ty co mají spoustu starostí a zapomínají, může být také důležitý (to si pak ale dejte pozor, aby časovač opravdu fungoval a aby nedělal hluk).
- Skvělý
- jednoduché
- nalíti mléko a přidati jogurtu, zapnout a počkati dosti dlouho, vypnout a schladit v ledničce a nazávěr libo-li hustší jogurt nechat překapat, tak prosté to je. Pokud je mléko pasterované ani není nutné zahřívat, přístroj si ho ohřeje sám.
- spotřeba 20W - může jet 24h denně
- je to prostě malé
- je to prostě malé - jenom 1l jogurtu
- jenom 1l jogurtu, koštnete, něco se odpaří a nezbyde na sváču do práce :)
Sada šálků bohužel nesplnila očekávání.
Jogurtovač je velmi praktický. Již jsem ho doporučila. Toto byl druhý který jsem objednávala pro příbuznou
+Jednoduché ovládání
- Je to dobrý produkt. Dělá přesně to co je v návodu. Jen by tam mohl být aspoň stručný návod na výrobu.
- Jednoduché, funkční zařízení
- Návod by mohl být podrobnější
- Kvalitní za přijatelnou cenu.
- Žádná
SEVERIN JG 9290
Přidáno: 21. března 2024
(naposledy upraveno 21. března 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Výsledný jogurt je podle typu jogurtu, který dáte do základu. Jsem spokojená. Žádné konzervanty a podobné věci.
Zatím spokojen.
Škoda, že nejde koupit menší množství
- jednoduchá příprava, jen mléko 1l a 100 ml jogurtu a je z toho výborný domácí jogurt
- Úzké provedení je moc fajn. Zabírá méně prostoru.
- Jednoduché ovládání.
- Objem skleniček je akorát a jsou opravdu skleněné. Super!
- Zkusil jsem zatím jednou a jogurty byly skvělé. Doufám, že to tak vydrží i déle po záruce.
- Kablík by mohl být aspoň o půlku delší. Kdo nemá zásuvku blízko, má problém.
Viz výše.
Spokojenost
- Kvalitní jogurt hned na první pokus
Dělá bez problémů to co má
- nemá český návod